dimecres, 3 de novembre del 2010

Rovellons a la planxa

No hi ha plat de temporada com els rovellons a la planxa i més si has anat a buscar-los tu mateix. Aquestos els varem plegar la Lluïsa i jo al Pirineu de Lleida, pujant a ma dreta.

Rovellons a la planxa
  • Ingredients 
Rovellons (els que trobeu si son pocs. I si n'hi ha molts repartiu-los)
Sal
Oli d'oliva
julivert
alls

Preparació
Primer de tot hem d'acabar de netejar els bolets, encara que ja ho hagem fet al plegar-los. Per netejar-los ho farem amb un drap humit per tal de treure la brutícia de les fulles i la sorra que pugui haver-hi. Si els renteu amb aigua, després os quedaran molt aigualits de gust al menjar-los.
Posem la planxa a calentar al foc i els rovellons amb les làmines cap avall, per tal de que vagin agafant temperatura i perdin una mica d'aigua. Passats tres o quatre minuts els girem i deixem les làmines cap amunt, els salem i els hi tirem un raig d'oli. Acte seguit afegim els alls i el julivert trinxats per sobre dels rovellons.
Un cop cuits els posem en un plat o una safata i els portem a taula ben calents, que no es refredin.

2 comentaris:

Anna ha dit...

mmmmm!! Q bons!!!

MaryLou ha dit...

No he pogut deixar un comentari a la recepta del risotto! M'agrada molt el teu bloc, però sobretot m'agrada la capçalera amb els caragols, que són la meva perdició!!!
Ens seguirem visitant!
Petonets

Publica un comentari a l'entrada