dissabte, 5 de juny del 2010

Pit de pollastre a la taronja

Aquesta es la primera entrada en aquest nou blog, en el que la Lluïsa i jo os anirem mostrant amb imatges i amb les receptes, el que ens agrada i que anem cuinant dia a dia, be millor dit, setmana a setmana. A la cuina ens hi posem tot dos, vull dir a vegades, ella o jo, tot depèn de les ganes de fer-ho aquell dia o de fer una cosa especial. He de dir que ella o fa millor, molt millor que jo.

Com sempre, a l'hora de preparar el sopar no sabem que fer i d'aquí ve el títol del blog.
He fet una consulta ràpida i he trobat aquesta recepta al Lazy blog, que he adaptat al que tenia i he fet a la meva manera.
  • Ingredients
1 pit de pollastre
1 o 2 taronges
1 ceba
1 pastanaga
sucre
oli d'oliva
  • Preparació:
Filetegem el pit de pollastre i el posem a marinar amb el suc de les taronges.
Prèviament d'aquestes taronges o d'un altra trèiem la pell, sense la part blanca, i la tallarem en juliana. Aquestes tires de pell de taronja les posarem amb mig vas d'aigua i tres cullerades de sucre al foc i deixarem que bulli entre uns quinze o vint minuts, vigilant (si en fa falta n'afegirem), que no ens quedem sense aigua, doncs es caramelitzaria el sucre i es podria cremar, tornant-se amarg. Quant estiguin les trèiem del foc i les reservem.
En una paella amb un parell de cullerades d'oli d'oliva les fregim amb l'oli ben calent els filets del pit de pollastre, per tal de que quedin rosos per fora. Quant les tenim mig cuites hi afegim el suc de la taronja amb el que hem marinat el pit y ho deixem coure a foc lent un cinc o deu minuts. Traurem els filets i els reservem. El suc de la taronja el posem al pot de la batedora
En una paella a part fregirem la ceba i la pastanaga tallades en juliana fins que quedin ben toves. Llavors ho passarem per la batedora junt amb el suc de taronja amb el que hem cuit els filets del pit de pollastre, fins que ens quedi una mena de puré.
  • Presentació:
Bé, aquí ho podeu fer com vulgueu. Nosaltres ho hem fet tal com os ho mostrem a la fotografia.

Desitgem que os agradi. (a la Lluïsa l'hi ha agradat molt).

1 comentaris:

Sussss ha dit...

Anda! un blog nou! que ets cuiner, per una casualitat?

Publica un comentari a l'entrada