diumenge, 5 de desembre del 2010

Marron Glacé

Sempre m'havien dit que eren difícils de fer, però a la Lluïsa li agraden aquestes coses difícils i s'hi va posar i això es el que en va treure. Estaven delicioses.


Marrons glacé
  • Ingredients
1/2 Kg. de castanyes
anís estrellat
1 baina de vainilla
400 gr. de sucre
Aigua

Preparació
Primer de tot pelem les castanyes fen un petit tall a la pell i les escaldem per poder pelar-les millor. Un cop pelades les courem durant uns quinze minuts per tal de que quedin toves.
Mentrestant es couen les castanyes posem mig litre d'aigua a calentar amb el sucre la vainilla i el anís estrellat per tal de fer l'almívar que deixarem a foc moderat uns quinze minuts també. Hi afegirem a aquest almívar les castanyes cuites, vigilant de que no es trenquin i les deixarem tot un dia.
Al dia següent les trèiem del almívar, les posem en una safata per anar al forn que tindrem pre-escalfat a 120ºC i les deixarem durant 20 minuts.

Aquestes les varem fer així, encara que vam trobar altres receptes una mica diferents.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada