Com que no tenia tots els ingredients vaig substituir la ratafia per vi ranci i a part de deixar coure una mica més les castanyes, tot el demés esta fet com la recepta original.
I per si em descuido de dir-ho, us diré que estava molt bona. Proveu-la
Sopa d'ARA mateix
- Ingredients (per a dos persones)
3 cullerades d'oli d'0liva
1 ceba mitjana picada fina
1 gra d'all picat menut
200 gr. de castanyes pelades i picades
1 litre d'aigua mineral
3 cullerades de vi ranci (no tenia ratafia)
Sall i pebre al gust
Preparació
Posem l'oli a l'olla i afegim la ceba i el all i ho sog¡fregim durant uns sis minuts, Afegim les castanyes triturades i l'aigua mineral hi ho deixem bullir. La recepta diu que ho deixem uns sis minuts, jo ho vaig deixar uns quinze minuts. Després ho passem pel la batedora i ho colem amb el xino i ja tenim la sopa llesta per servir ben calenta.
Aquí teniu la recepta original
publicada el 28 de novembre del 2010
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada