divendres, 22 d’abril del 2011

Faves saltejades amb pernil ibèric

Faves saltejades amb pernil ibèric
  • Ingredients (per a 2 persones)
200 gr. de faves pelades
50 gr. de pernil ibèric (4 talls)
2 alls tendres
fulles de menta
oli d'oliva
sal
  • Preparació
Bullim les faves ja pelades i un cop cuites les escorrem.
Piquem dos dels talls de pernil ibèric i ho saltegem junt amb els alls tendres que també haurem picat.
Afegim les faves i les saltegem. Abans de treure-les hi afegirem unes quantes fulles de menta.
Passem per la paella els dos talls de pernil ibèric fins que quedin ben cruixents,
Finalment ho presentem tot encara calent i a gaudir-ho.
Salut.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Josep Mª!
Inclourem la teva recepta encantats a l'índex de la Recepta del 15, no és pas un grup tancat i ens agrada anar incorporant noves versions dels plats per tal de podert fer un bon recull!!
moltes gràcies, aquestes faves tenen una pinta molt i molt bona!
Una abraçada,
Sandra

Publica un comentari a l'entrada