dissabte, 17 de setembre del 2011

Musclos al vapor amb romesco

A la peixateria sempre va bé veure quins son el productes mes frescos o de temporada i aquest dia els musclos eren preciosos.

Musclos al vapor amb romesco
  • Ingredients (2 persones)
1/2 kg de musclos amb closca
1 fulla de llorer
1 gotet de vi blanc

Els ingredients i la recepta del romesco els trobareu aquí.

  • Preparació
Primer que res s'han de netejar els musclos ben nets, es a dir treurels-hi les barbes i qualsevol cosa adherida a la closca..
En una cassola gran amb tapa hi posem els musclos amb la fulla de llorer i el gotet de vi blanc.
Ho posem a escalfar a foc mitjà amb la tapa posada i ho deixem coure al vapor fins que s'obrin els musclos, més o menys uns cinc minuts.
Els deixem refredar una mica i separem les valves en les que no hi ha el musclo.
Preparem els plats amb una mica de gracia i hi posem una mica de romesco pel damunt dels musclos.
I a xupar-se els dits.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada