Mousaka
- Ingredients
2 Albergínies
400 grs. de carn picada de porc
250 grs. de tomàquet triturat,
1 ceba
formatge ratllat
quatre especies (canyella, pebre negre, nou moscada, clau)
Sal
Oli d'oliva
Coriandre
Per la beixamel:
mantega, farina i llet
Preparació
Netegem les albergínies i les tallem per la meitat. Fem uns talls a la polpa i tirem un rajolí d'oli per damunt i les posem al forn una hora i mitja a 150ªC.
Mentrestant, piquem la ceba i la posem a sofregir. Quan estigui daurada hi posem la carn picada i quan estigui feta hi afegim el tomàquet triturat i ho sofregim tot junt.
Passat el temps de coure les albergínies les retirem del for i les deixem refredar.
Després traurem la polpa amb una cullera i amb molta cura, procurant no trencar la pell de les albergínies.
Després traurem la polpa amb una cullera i amb molta cura, procurant no trencar la pell de les albergínies.
Barrejarem la polpa de les albergínies amb la carn picada i ho courem una mica més. Hi posarem la sal i la barreja de les especies i el coriandre a gust de cadascú.
Farcirem les albergínies amb el farcit de la carn i la polpa de les albergínies.
Preparem una beixamel per cobrir les albergínies farcides i tirarem per damunt el formatge ratllat i ho posarem a gratinar uns 10-15 minuts.
Que vagi de gust.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada