diumenge, 26 de juny del 2011

Picantons en escabetx

Els picantons son uns pollastres petits, també en diuen pollastres tomaters i acostumen a fer mig quilo mes o menys, per lo que sembla que les racions no son tan grans com si ho fesim amb un pollastre, doncs ja estem a l'época anual anomenada "operació bikini".


Picantons en escabetx

Ingredients (per a 4 persones)


2 picantons
1 cabeça d'alls
1 ceba gossa
1 pastanaga
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
pebre negre en gra
sal
llorer
100 cc d'oli d'oliva
100 cc de vinagre de vi blanc
200 cc de vi blanc
aigua o caldo de pollastre





Preparació

Tallem a quarts els picantons, que ja tenim nets i els rostim en una cassola. Un cop rostits els retirem.
Tallem en juliana la ceba, la pastanaga i els pebrots i ho posem a la cassola on hem rostit els picantons, junt amb els alls, un parell de fulles de llorer i una dotzena de grans de pebre negre.
Ho sofregim tot plegat i afegim els quarts dels picantons que ja tenim rostits.
Ho remenem i hi tirem l'oli, el vinagre i el vi. Ho deixem reduir i finalment ho cobrim amb aigua o e¡ caldo de pollastre i ho deixem coure a foc lent de una mig hora a una hora.
Ja ho podriam servir, però si ho deixem reposar un dia encara serà molt mes bó.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada