diumenge, 12 de juny del 2011

Navalles a la planxa

Quan vaig a la peixateria, molts cops ho faig sense tenir idea del que compraré, així que de vegades hi trobo coses que no n'hi ha sovint i si a sobre tenen bona pinta i son fresques, doncs, oli en un llum.

Navalles a la planxa
  • Ingredients 
1/2 dotzena de navalles per cap

pebre vermell dolç
pebre negre
Sal
Oli d'oliva

Preparació
2 o 3 hores abans, posem les navalles en aigua salada, per tal de que deixin anara la poca sorra que tinguin.
Posem a calentar la planxa i abans de posar-hi les navalles escampem una capa molt fina de sal per damunt de la planxa.
Quan estigui calenta hi posem les navalles i esperem que s'obrin per la meitat. Amb unes pinces les col·loquem de forma que quedin planes a sobre d'una de les dues valves i aleshores hi tirem el pebre vermell, el negre, la sal a gust i les ruixem amb l'oli d'oliva.
Esperem que estiguin cuites, les retirem i les posem en un plat per a servir i les i tirem una mica d'oli d'oliva per damunt.
Os llepareu els dits, segur.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada