Navalles a la planxa
- Ingredients
pebre vermell dolç
pebre negre
Sal
Oli d'oliva
pebre negre
Sal
Oli d'oliva
Preparació
2 o 3 hores abans, posem les navalles en aigua salada, per tal de que deixin anara la poca sorra que tinguin.
Posem a calentar la planxa i abans de posar-hi les navalles escampem una capa molt fina de sal per damunt de la planxa.
Quan estigui calenta hi posem les navalles i esperem que s'obrin per la meitat. Amb unes pinces les col·loquem de forma que quedin planes a sobre d'una de les dues valves i aleshores hi tirem el pebre vermell, el negre, la sal a gust i les ruixem amb l'oli d'oliva.
Esperem que estiguin cuites, les retirem i les posem en un plat per a servir i les i tirem una mica d'oli d'oliva per damunt.
Os llepareu els dits, segur.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada