dilluns, 30 d’agost del 2010

Sopa de síndria i tomata

Ja s'acaba l'agost i amb ell els dies de més calor que hem passat el millor que hem pogut i una de les millors formes es amb aquesta sopa de síndria i tomata que os deixo per si os ve de gust.


Sopa de síndria i tomata

  • Ingredients (per a quatre persones)
1/4 de síndria
2 tomàquets ben madurs i grans
1 dent d'all
alfàbrega
sal
pebre
oli
vinagre
meló (per fer-hi unes boles)
formatge fresc (també per fer-hi boles)

  • Preparació
Primer que res fem unes boles de síndria, meló i formatge fresc que després ens serviran per decorar el plat. Amb la resta de la síndria i trèiem la pell i la tallem a daus i ho posem en un pot per tal de triturar-la junt amb la tomata que també haurem tallat a trossos i el all pelat. Abans de triturar-ho hi afegim una mica de vinagre, sal, pebre i oli. Ho triturem tot plegat ben fi i ho reservem a la nevera fins l'hora de servir. Mentrestant fem un oli d'herbes, amb unes fulles d'alfàbrega i oli ho triturem ben fi.
Quan preparem el plat per servir, colem amb el xino la sopa per tal de que sigui ben fina, hi tirem unes gotes del oli d'alfàbrega, hi afegin¡m unes fulles per decorar i un pinxo amb les boles.
La sopa es molt fresca i l'oli d'alfàbrega l'hi dona un gust especial.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada